Doggingia Eli Vaimo Sekstaili Parkkipaikoilla Ja Muissa Vastaavissa Paikoissa Vieraiden Miesten Kanssa Oman Miehen Kuvatessa Tapahtumia.ajoin Automme Etummaisena Olevan Rekan Eteen, Keula Sen Keulaa Vasten Ja Lähdin Olevinani Metsikköön Tarpeilleni.

Annat suukon ja samalla alat hyväilemään rintojani. Käännyn jotta voin ottaa kalusi suuhuni ja sinä pääset samalla nuolemaan pimppiäni.. Näen ilmeestäsi kuinkaan nautit pimpistäni. Hymyilet kun huomaat, että kosketuksesi saa heti nännini koviksi. Tulet hiljaa lähemmäs, sillä en ole huomannut kotiintuloasi. On kuuma kesäpäivä…

Tulet töistä kotiin, huhuilet minua, mutta huomaatkin että olen parvekkeella ottamassa aurinkoa.

seksi kontaktit

Tämä tapahtui muutama vuosi sitten kesällä ja saa edelleen aikaan valtaisan paineen (ja paisumuksen), kun asiaa muistelee.

Kun sitten vaimoni sisko Mia lähti siskonsa avuksi ruoanlaittoon jäimme anopin kanssa kahdestaan vielä saunalle naulailemaan.

Ilmeisesti ajatuksia oli niin paljon että jäin kiinni tuijottelusta, koska anoppi totesi, että "Mikäs vävyn työnteon noin lopetti...?".

Tästä se vaan jäykistyi jäykistymistään ja tietenkin sisko sen huomasi, hommista kun ei tahtonut tulla Minä Ja Pikku Iina taas mitään.

Iltapäivällä kuitenkin jonkun oli taas laitettava ruokaa ja siihen puuhaan lähti jälleen vaimoni.

Jälleen toinen rinnoista pulpahti ulos, mutta tällä kertaa anoppi ei laittanutkaan sitä takaisin, joten saatoin tuijotella rinnan valkeaa ihoa ja ihanan vaaleanpunaista törröttävää nänniä.

Lähdimme nelistään mökkeilemään, tarkoituksena kunnostaa mökin saunaosastoa ja talkooviikonloppuna sekä siskon miehelle että appi-ukolle tuli este ja jouduimme menemään pienemmällä porukalla kuin oli alkuperäinen suunnitelma.Perille tultiin jo kuuden aikaan, joten iltaa oli pitkälti jäljellä.Aika pian meidät kuitenkin kutsuttiin syömään, jonne painelimme posket punottaen ja anopilla spermat "tallelokerossa".

Voi arvata, että shortsit alkoivat käydä ahtaaksi ja mieleen tuli kaikenlaisia, seksistisiä ajatuksia.

Vaimo, minä ja Esa

En enää kestänyt vaan paloin kiimaisesta halusta päästä toteuttamaan haaveeni. Annoin kuitenkin Esan viedä homman loppuun. Hän näytti kuitenkin nukkuvan. Emme jaksaneet enää ja lysähdimme voipuneena päällekkäin. Esan kyrpä vaimoni pillussa, omani suolessa, vaimoni kuumana, hikisenä meidän välissä naitavana, kiimaisena.Hivutin käteni hitaasti kohti vaimoni jalkoväliä ja painoin sen vaimoni karvoitukselle. Runkkasin omat spermani vaimoni ja Esan päälle, jotka makasivat huohottaen, Esa yhä vaimoni sisällä.Vaimon toisella puolella nukkui kaverini Esa, joka oli jäänyt meille yöksi kostean illan jälkeen, ja olimme pyytäneet häntä nukkumaan leveään sänkyymme, siskonpetiin.

Vaimolle monta ventovierasta

Niinpä eräänä kesäisenä myöhäisiltana hyppäsimme autoon ja suunnistimme sinne. Siinä vaimoni seisoi pelkässä korsetissa, tissit esillä ja karvainen pillu paljaana keskellä miesjoukkoa, joka alkoi taluttaa häntä kohti samaa metsikköä, jossa minä piileskelin.Hän hieroi pillua puristellen tuota ihanaa mätästä ja lipsutellen sormellaan häpyhuulia ja klitorista.Kaksi oli polvillaan hänen päänsä molemmin puolin ja yksi oli pään takana niin, että hänen kyrpänsä heilui suoraan vaimoni kasvojen yllä osuen melkein vaimoani naivan miehen päähän.

Vaimoni heitteli päätään puolelta toiselle ja lähes parkui saadessaan kyrpää lempiasennossaan oikein Seksiä Yli 3000 Miehen Kanssa kunnolla.

Mies kurottautui ikkunasta imemään hänen nänniään samalla kun hän kurotti kätensä vaimoni pillulle.

Vaimoni oli pukeutunut erityisesti tätä varten, tai pitäisikö sanoa pikemminkin että hän oli jättänyt pukeutumatta.

Mies nousi ylös hänen jalkojensa juuresta ja kaikki neljä ihailivat vaimoni vielä värisevää vartaloa. Mies hieroi hetken aikaa kyrpäänsä edestakaisin pitkin huulia, mutta sitten vaimoni pyydysti lantionliikkeellä kyrvän sisäänsä vitun litsahtaessa äänekkäästi. Naurahtaen hän vetäisi kätensä nenänsä eteen ja nuolaisi vaimoni mehuja sormistaan ja sitten hänkin muitta mutkitta työnsi kalunsa takaapäin vaimoni sisään. Hän roikkui käsillään kiinni kahden miehen kyrvissä ja parkui ukon upottaessa kaluaan häneen yhä kiihtyvällä tahdilla orgasmin jatkuessa edelleen. Olimme katsoneet vaimomme kanssa kerran pornovideota, jossa aviopari harrasti ns. doggingia eli vaimo sekstaili parkkipaikoilla ja muissa vastaavissa paikoissa vieraiden miesten kanssa oman miehen kuvatessa tapahtumia.Ajoin automme etummaisena olevan rekan eteen, keula sen keulaa vasten ja lähdin olevinani metsikköön tarpeilleni. Pikkuhiljaa hän levitti haarojaan ja nosti jalkansa kojelaudalle.

seksi kontaktit