Istuin Parvekkeella Ja Katsoin Alas.

seksitreffit treffit

Nainen voi kohottaa lantiotaan ylemmäksi asettamalla esimerkiksi tyynyn takamuksensa alle. Naisten tulee myös muistaa, että miesten saattaa olla hankala saada happea.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/20/myos-nainen-kaipaa-suuseksia/

Yhteinen lesbokokemuksemme

Luulen, että molemmat rouvat löysivät toistensa klitan, koska meno vähän rauhoittui ja ainakin vaimo ajoittain värähteli. Muuten elämämme jatkui kuin mitään erikoista ei olisi välillämme tapahtunut. Luonnollisesti oma kaluni oli lähes yhtä kivikova ja leikittelinkin sormillani vaimon tisseillä. On tapahtuneesta kulunut jo yli 2 vuotta, että kehtaan muillekin kertoa. Niin sitten pian tapahtuikin ja vaimo puuskutti ja huokaili kuin höyryveturi, nytkähti muutaman kerran ja lähes sammui. Tiedän, ettei vaimolla ole ennen ollut mitään tällaista naiskokemusta, mutta nyt hän oli hyväilyn vallassa eikä ujostellut uutta kokemusta. Tuttavamme vääntäytyi kyljelleen ja hamusi suukkoja vaimon tisseille, vatsalle, reisille ja mustakarvaiselle venuskukkulalle. Vieraamme vähän urahti jotain, kopeloi kädellään puolihuolimattomasti yhdessä olevia elimiämme, käänsi selkänsä ja nukahti. Senverran vieraskin Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto minua kiinnosti, että hyväilin vaimoni yli hänen huomattavan isoja tissejään, mutta kohta vieraamme jo lähes kuorsasi.

Kuumaa sykettä

Hain vaatehuoneesta läpikuultavan kesämekon ja puin sen päälleni. Takaapäin tuntui niin hyvältä, mutta miehet alkoivat käskeä minua ja jouduin vain tottelemaan. Otin sen suuhuni ja imin, livoin ja nuolin niin hyvin kuin vain osasin.Olin hieman ymmälläni, mutta en ehtinyt ajattelemaan kun Sami veti minut ulos autosta.Mies jäi baariin. Olin vain hiljaa, kuskikin oli nuori ja komean näköinen mies. Nautin kuinka hän minua näpräsi. Samalla tuli puhelimeeni tekstiviesti: “ Mennäänkö tänään päiväkahville, tai tuletko päiväkahviseuraksi? Tuomo nyökkäsi ja painoi Treffit Netist? kaasua. Löydä Itsellesi Paras Deittisivusto! Istuin parvekkeella ja katsoin alas. Tuomo kysyi Samilta, että vaihdetaanko ja hetkeä myöhemmin sain vielä isompaa sisääni. Samin kuski siis tunsi tanssittajani.

seksitreffit treffit