Punaisen Talon Tarina – Näin Opettajista, Sairaanhoitajista Ja Kotiäideistä Valmennettiin Suomen Kuuluisimpia Seksityöläisiä (6)

Punaisen Talon Tarina – Näin Opettajista, Sairaanhoitajista Ja Kotiäideistä Valmennettiin Suomen Kuuluisimpia Seksityöläisiä

Punaisen Talon Tarina – Näin Opettajista, Sairaanhoitajista Ja Kotiäideistä Valmennettiin Suomen Kuuluisimpia Seksityöläisiä

Se on nyt laajemman joukon tavoitettavissa kuin ennen, ja tekee siitä vieläkin parempaa näin ollen. Jokatapauksessa päivä oli aivan upea, elokuun kovat helteet ja kova vauhti shampanjan kanssa, mikä voisi olla parempaa! He erottivat minut porraskäytävään ja alkoivat juttelemaan tämän tuntemattoman suomalaisen miehen kanssa, joka näillänäkymin pelasti henkeni. Hotellissa oli kylmä kuin ryssän helvetissä. – Joko heillä ei ollut töitä tai he saivat Punaisesta talosta enemmän rahaa viikossa kuin kahden kuukauden työstä opettajan tai sairaanhoitajan virassa Pietarissa, Keijo Kolsi toteaa. Oli niin puhdas kattoterassi sateen jälkeen ettei ole koskaan ollut. Sen jälkeen ei ole ilmoista niin väliä kun ei tarvii lähteä mihinkään. X:n mukaan hänellä oli vuodenvaihteen jälkeen ollut arviolta 100 asiakastapaamista, joissa hän oli tarjonnut seksipalveluja eri taksoin. Tietovuodon tapahtumista voitaneen hieman epäillä, sillä listan mukaan Suomesta olisi sivuston jäseninä ollut erityisen paljon julkisen sektorin työntekijöitä. Muussa tapauksessa ne ei ollut mulle tarkoitettu. Saatana on aina ollut se joka syyttää. Käyttäjien ikähaarukka on laaja aina 18-vuodesta yli kuusikymppisiin.


Etsi itsellesi sopivat daamit käyttäjien joukоsta jа aloita livechat heidän kanssaan. Kuvalliset profiilit saavat huomattavasti enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Netin muilla palstoilla ei myöskään ole tarjolla samaa määrää pariehdokkaita, eivätkä he ole valmiita samoihin asioihin, kuin sinä todennäköisesti. Täällä myös moni pari etsii paria. Aattelin että on helppo maalata sellaisella spraypullolla mutta sitä saa ruiskuttaa pari pulloa yhteen tuoliin eikä kunnolla edes peitä. Kuumilla deiteillä voit tutustua uusiin kumppaneihin, ja oppia heiltä tempun tai pari. Olipa unelmasi sitten pitkä tai pätkä, hoikka tai rehevämpi, tumma ja tulinen, vaalea viikinki tai sähäkkä punapää, voit löytää hänet täältä. Etsitpä sitten säännöllistä panokaveria, yhden yön seikkailua tai uutta kumppania vaikka joka viikolle, verkosta voit löytää etsimäsi. Toisille parinvaihto on kauhistus, mutta monille normaali osa seksielämää. Vaikka varmasti on olemassa myös sellaisia miehiä, jotka eivät ole pääasiassa hakemassa vain sitä yhtä asiaa, niin luulenpa että prosentuaalisesti hyvin suuri osa deittailua harrastavista miehistä on sellaisia, jotka hakevat lähinnä seksiseuraa.


Minun on hyvin vaikea kasitella tata asiaa ja tulen tarvitsemaan varmaan psykoterapiaa koko loppuelamani. Siitä puheenollen, sainkin yllätyslahjaksi lentoliput Milanoon sekä koko Uuden Vuoden matkan Como järvelle Italiaan, sekä Luganoon Sveitsiin! Olinkin tässä taannoin erään uuden Dolls-tanssijan, Irinan kanssa sekä Jurvassa, että Alastarolla autotuning tapahtumassa Carbabes-tyttöinä. Miksi? Minä kysyn. - Siksi, että et imenyt kunnolla ja olit ilman lupaani chattailemassa. Minä lyön varovasti. Tyynymme osuvat ilmassa toisiinsa. Seuraava kokoontuminen on perjantaina Suomiseuralla kello 14.15. Ei velvoita Suomiseuran jäsenyyteen ja jatkossa on tarkoitus harjoitella jossain muualla kunhan saamme "oman" harjoitustilan jostain. Niitä on tarkoitus maalata rutosti lisää. Uskon, että eri alan artisteja ja yksityisyrittäjiä ei voi koskaan olla liikaa tässä maassa ja olen aina kannustanut kaikkia muitakin yrittäjiä ja ihaillut heitä. Seksikumppanini on aina se ykkösasia sillä hetkellä ja teen kaikkeni että nainen nauttii. Yllätyin siitä, kuinka paljon yhteydenottoja tulee sekä niiden sävystä, kertoo nainen. Jospa kuuntelisit toisen tarpeita ja räätälöisit tarjoamasi avun niiden mukaan? Oikeasti itsevarmojen miesten ei tarvitse listata kaikkia hyviä puoliaan profiilissaan, sillä he tietävät pystyvänsä tarjoamaan sitä mitä naiset haluavat. Yleistä seksivelvollisuutta esittävät yleensä miehet ja sitä vastustavat naiset, koska naiset pelkäävät seksin tuottajahintojen silloin laskevan.


Tilaus piti tulla tänä aamuna 9-11 välillä ja se tuli puoli kymmenen. Brittitutkijat olivat kymmenen vuotta sitten kovasti kiinnostuneita aiheesta ja selvittivät miesten mieltymyksiä näyttämällä joukolle miehiä päättömiä naisten kuvia eri painoluokissa ja erilaisilla vyötärö- ja lantiomitoilla varustettuina. Varmuuden siihen saa ainoastaan vertailemalla eri palveluita, ja etsimällä sen omalle persoonalle parhaiten sopivan treffisivuston. On tää vaan mahtavaa kun maanantai iltana tilasin ja nyt keskiviikkona tuli 12.30. Ei ole mitään mañana touhua täällä. Ihmettelin tilannetta, mutta vain hetken, Tiina tuli nimittäin viereeni ja tarttui kullini varresta kiinni. Muuten hyvä mutta sitä ruokailua jäin taas kaipaamaan. Mutta kaikesta huolehtiva Maribel lainasi minulle rahaa että sain varattua sen asunnon. Minulle soitti tunnettu ruotsalainen yökerhojen vetäjä Ulf Frederik Von Roth, joka on seurustellut mm. prinsessa Madeleinen kanssa! "Mä en oikein ymmärtänyt, mitä se halusi. Jos olisi tahtonut pokata, taktiikka oli vähän heikko, sillä se jutteli vain vanhoista tyttöystävistään", Anu kommentoi. Luit otsikon oikein. Opetan sinua hankkimaan ilmaista seksiä netistä. Minuun voi ottaa suoraan yhteyttä sähköpostitse: johanna@dollsdancers.fi pikkujoulukeikkojen tiedustelussa.