Doggingia Eli Vaimo Sekstaili Parkkipaikoilla Ja Muissa Vastaavissa Paikoissa Vieraiden Miesten Kanssa Oman Miehen Kuvatessa Tapahtumia.ajoin Automme Etummaisena Olevan Rekan Eteen, Keula Sen Keulaa Vasten Ja Lähdin Olevinani Metsikköön Tarpeilleni.

Annat suukon ja samalla alat hyväilemään rintojani. Käännyn jotta voin ottaa kalusi suuhuni ja sinä pääset samalla nuolemaan pimppiäni.. Näen ilmeestäsi kuinkaan nautit pimpistäni. Hymyilet kun huomaat, että kosketuksesi saa heti nännini koviksi. Tulet hiljaa lähemmäs, sillä en ole huomannut kotiintuloasi. On kuuma kesäpäivä…

Tulet töistä kotiin, huhuilet minua, mutta huomaatkin että olen parvekkeella ottamassa aurinkoa.

Tämä tapahtui muutama vuosi sitten kesällä ja saa edelleen aikaan valtaisan paineen (ja paisumuksen), kun asiaa muistelee.

Kun sitten vaimoni sisko Mia lähti siskonsa avuksi ruoanlaittoon

... Continue reading   

Seuraavaksi Alkoi Soimaan Thug Love, Biisi Oli Niin Kutkuttava Että Painoin Silmäni Kiinni Ja Painoin Vartaloni Aivan Kiinni Lattiaan, Musiikki Tuntui Voimistuvan Ja Basson Rytmit Siirtyivät Lattian Kautta Minuun.mies Nousi Ylös Takanani Ja Hellästi Runkkasi Esinahkaansa Edestakaisin Ja Asetti Terskan Hellästi Huulilleni.

Kylmät väreet kulkivat selkääni pitkin. Tajusin myös katsoa peilin kautta kuinka mies hellästi lipoi vakoani, tunne oli sitäkin kiihottavampi.

Soitin sammui, mutten välittänyt vaan istuin siihen selkäpäin lattialle venyttelemään. Hän meinasi tulla, mutta ei vielä halunnut joten hän kieräytti minut pois päältään lattialle, veti jalkani koukkuun haralleen ja asettui eteeni ja alkoi taas nuolemaan vakoani. Hän nousee ylemmäs niin että minäkin näen ja alan kiihottua lisää nähdessäni varren uppoavan sisääni sentti sentiltä yhä enemmän täyttäen minut kokonaan.

Alan väristä ja huokailen äänekkäästi, hän on huipussa ja saa kohta, näen sen..orgasmin

... Continue reading